Trouwkaarten

on dinsdag, 09 mei 2017. Posted in Trouwkaarten

Esmee en Kimberley
Trouwkaart, 2017

Ontwerpland mocht voor het huwelijk van Esmee en Kimberley een trouwkaart ontwerpen in de vorm van een elpee met hoes. Het is een bijzondere en stoere uitnodiging geworden met daarin de themakleuren van hun bruiloft, lichtroze en donkerblauw, verwerkt.

 


 

Marlies en Erwin
Trouwkaart, 2016

Voor Marlies en Erwin ontwierp Ontwerpland een kleurrijke trouwkaart die op een mooie manier opengevouwen kon worden. De losse kaart voor de daggasten&feestgasten en de bijpassende ceremoniebrief zorgden voor een mooi totaalplaatje.

 


Adriaan en Iris
Trouwkaart, 2016

Ontwerpland mocht de trouwkaart voor Adriaan en Iris ontwerpen. De wens was een kaart met sprekende kleuren en het thema bloemen mocht terugkomen in de kaart. Naast deze elementen ontwierp Ontwerpland unieke persoonlijke icoontjes die de tijdslijn visualiseerde en qua stijl aansloten bij de lettertypes van de kaart.

 


Gite en Paul
Trouwkaart, 2016

Voor Gite en Paul heeft Ontwerpland een kaartenpakket voor hun bruiloft ontworpen. Ze wilden graag een moderne/strakke stijl en de kleuren donkergrijs en blush roze mochten terugkomen in de kaarten. De kaarten werden samen gebonden met een zwart wit touwtje wat zorgde voor een mooi totaalbeeld.


Liesbeth en Jorrit
Trouwkaart, 2016

Ontwerpland mocht voor Liesbeth en Jorrit een trouwkaartenpakketje ontwerpen in winterse sferen, want ze gingen in januari trouwen. De kaarten bevatten winterse kleuren en het logo en de illustraties hebben een sneeuwachtige uitstraling. Op dik structuur papier werden de kaarten gedrukt en samengebonden met mintgroen trouw. De gasten ontvingen samen met een ceremoniemeesterbrief een sprankelend winters pakketje.  

 


Michiel en Bianca
Trouwkaart, 2015

Voor het huwelijk van Michiel en Bianca mocht Ontwerpland een originele uitnodiging ontwerpen. Drie kaarten in de vorm van labels vormden samen de uitnodiging voor hun bruiloft. Ze zijn gedrukt op mooi dik structuur papier.

Als bedankje kregen de gasten een flesje anti kater water. Ontwerpland ontwierp de sticker.

 


 

Rick en Babette 
Trouwkaart, 2014

Ontwerpland mocht een trouwkaarten pakketje voor Rick en Babette Savelkouls ontwerpen. Het vrolijke pakketje bestond uit een algemene trouwkaart en een kaart speciaal voor de daggasten en een voor de feestgasten. Als de genodigden de kaarten uit de envelop haalden, was het feest al een beetje begonnen, want er zat feestelijke confetti bij.

Als bedankje na de bruiloft kregen de gasten een kaart van groeipapier waaruit een mooi veldboeket zou groeien. Ontwerpland had de eer om dit verrassende bedankkaartje te ontwerpen.

De bovenstaande foto van de bedankkaartjes is gemaakt door: Susansusan Bruidsfotografie


Jeroen en Magda 
Trouwkaart, 2013

Ontwerpland heeft de trouwkaart van Jeroen en Magda van Raak ontworpen. Bij de trouwkaart zat een zakje 'weddingconfetti'. Deze confetti werd op de bruiloft verspreid.
Lieke en Wouter 
Trouwkaart & menukaart bruiloft, 2011

Trouwen is iets bijzonders en daar hoort een speciale kaart bij. Daarom vroegen Lieke en Wouter Hannen aan Ontwerpland om een trouwkaart te ontwerpen. Ontwerpland heeft ingespeeld op het gevoel van nieuwsgierigheid en 'het ergens naar toeleven'. Net als bij een adventskalender mochten de gasten de vakjes op de voorkant één voor één openen. Zo kwamen ze erachter waar en hoe laat de bruiloft zou zijn.


De hele tafelsetting was in stijl van de trouwkaart. Het geschreven lettertype kwam terug in de tafelkleden en in de naamkaartjes. Natuurlijk kon een menukaart met het verrassingseffect van de vakjes niet ontbreken. Zodra de gasten het vakje van de menukaart opende, kwam de wens voor het eten tevoorschijn.