Projecten

on woensdag, 13 februari 2013. Posted in Projecten

Judith Pol
Magische magneetwand, 2011

Ontwerpland mocht een kunstwerk bedenken voor de 11 meter lange witte wand van Judith Pol. Judith is creatief en met dat gegeven is Ontwerpland aan de slag gegaan. Ontwerpland bedacht een interactieve magneetwand. De magneten zijn gemaakt van wolvilt en zorgen daarom meteen voor een goede akoestiek. Met de driehoekige magneten kan Judith eindeloos verschillende creaties maken.    

 


 

De Rooi Pannen Breda
Foodlab, 2010

In opdracht van Mbo-onderwijsinstelling De Rooi Pannen Breda heeft Ontwerpland van de lunch een heus spektakel weten te maken. In de kantine van deze school wordt door de scholieren zelf de lunch verzorgd. Voor deze kantine heeft Ontwerpland het interactieve ‘Foodlab’ ontworpen. Zo kunnen de jongeren hun menu op de speciaal ontworpen ‘menuwolken’ schrijven en zijn de wanden en ramen gesierd met speciaal ontworpen illustraties.  

 

Afstudeerproject AKV St Joost
Afstudeerborrel: toveren met wijn, 2009

Voor mijn afstudeerproject heb ik een nieuwe beleving voor een afstudeerborrel ontworpen. Om de borrel te openen mochten mijn studiegenoten het witte lint doorknippen dat de tafels met elkaar verbond. Wanneer de borrelgasten hun rode wijnglas op de tafelkleden plaatsten, kwamen er op wonderlijke wijze illustraties tevoorschijn. Onder ieder tafelkleed zat een persoonlijke illustratie verborgen van mijn studiegenoten.