Kaarten

on woensdag, 24 oktober 2012. Posted in Kaarten

 

Rick en Petra
Geboorteslinger Emma, 2016

Voor de baby van Petra en Rick mocht Ontwerpland een slinger ontwerpen. Op de slinger is een illustratie van een giraffe verwerkt, een van de wensen van Rick en Petra. De slinger werd gedrukt op mooi dik structuur papier. Een bijpassende sluitsticker maakte het plaatje compleet.

 

 


 

Marlies en Erwin
Trouwkaart, 2016

Voor Marlies en Erwin ontwierp Ontwerpland een kleurrijke trouwkaart die op een mooie manier opengevouwen kon worden. De losse kaart voor de daggasten&feestgasten en de bijpassende ceremoniebrief zorgden voor een mooi totaalplaatje.

 


 

Gite en Paul
Trouwkaart, 2016

Voor Gite en Paul heeft Ontwerpland een kaartenpakket voor hun bruiloft ontworpen. Ze wilden graag een moderne/strakke stijl en de kleuren donkergrijs en blush roze mochten terugkomen in de kaarten. De kaarten werden samen gebonden met een zwart wit touwtje wat zorgde voor een mooi totaalbeeld.


Liesbeth en Jorrit
Trouwkaart, 2016

Ontwerpland mocht voor Liesbeth en Jorrit een trouwkaartenpakketje ontwerpen in winterse sferen, want ze gingen in januari trouwen. De kaarten bevatten winterse kleuren en het logo en de illustraties hebben een sneeuwachtige uitstraling. Op dik structuur papier werden de kaarten gedrukt en samengebonden met mintgroen trouw. De gasten ontvingen samen met een ceremoniemeesterbrief een sprankelend winters pakketje.  

 


 

Roeland en Wendy
Geboortekaart Florian, 2015

Roeland en Wendy wilde graag een unieke geboortekaart voor hun zoontje Florian waarin verschillende persoonlijke kenmerken naar voren mochten komen. Ook was hun wens om verschillende diertjes op de kaart te hebben. Ontwerpland ging met hun wensen aan de slag. Het resultaat is een vrolijke kaart met illustraties van verschillende dieren en ook de woonplaats van Wendy en Roeland, Rotterdam, kreeg een plekje op de kaart. Om de kaart nog extra speciaal te maken, werd er een houten diertje om de kaart gebonden.

 


 

Linda en Ruben
Geboortekaart Nina, 2015

Ontwerpland had de eer om ook het geboortekaartje van het tweede kindje van Linda en Ruben te ontwerpen. Op de kaart werd een 'Kukeleboe' gezin geïllustreerd met daarbij een wieg die aangaf dat er een nieuw gezinslid geboren was: Nina. Deze kaart werd gezeefdrukt op kraftpapier met witte en felgele inkt. Er werd ook een postzegel van de 'Kukeleboe' gemaakt die mooi contrasteerde met de kraftenvelop.

 


Eigen ontwerp
Geboortekaart Lars, 2014

Voor onze eigen zoon Lars hebben we een originele geboortekaart ontworpen. Bij deze kaart staat de gebruiker centraal. De ontvanger mocht de ontvanger met behulp van een gekleurd potlood de gegevens van onze zoon tevoorschijn toveren.

 


 

Rick en Babette 
Trouwkaart, 2014

Ontwerpland mocht een trouwkaarten pakketje voor Rick en Babette Savelkouls ontwerpen. Het vrolijke pakketje bestond uit een algemene trouwkaart en een kaart speciaal voor de daggasten en een voor de feestgasten. Als de genodigden de kaarten uit de envelop haalden, was het feest al een beetje begonnen, want er zat feestelijke confetti bij.

Als bedankje na de bruiloft kregen de gasten een kaart van groeipapier waaruit een mooi veldboeket zou groeien. Ontwerpland had de eer om dit verrassende bedankkaartje te ontwerpen.

De bovenstaande foto van de bedankkaartjes is gemaakt door: Susansusan Bruidsfotografie

 


 

Linda en Ruben 
Geboortekaart Cleo, 2013

De geboortekaart voor Cleo mocht Ontwerpland ontwerpen. De achternamen van Linda en Ruben (Haans en Koeweiden) werden de inspiratiebron voor de kaart. Er werd een vrolijke 'Kukeleboe' ontworpen die niet alleen terugkwam op de kaart, maar ook op een postzegel en een stempel. De kaart werd gezeefdrukt met twee bijzondere kleuren: knallend fluor en rustig grijs/blauw.

 


 

Lieke en Wouter 
Geboortekaart Flore, 2013

Ook voor het tweede kindje van Lieke en Wouter Hannen mocht Ontwerpland een persoonlijke geboortekaart ontwerpen. Net als bij de eerse kaart zit er in de kaart van Flore een verrassingseffect. Je moet namelijk eerst het lint doorknippen om de naam van de baby te onthullen.
Jeroen en Magda 
Trouwkaart, 2013

Ontwerpland heeft de trouwkaart van Jeroen en Magda van Raak ontworpen. Bij de trouwkaart zat een zakje 'weddingconfetti'. Deze confetti werd op de bruiloft verspreid.
Koen en Elise
Verhuiskaart, 2012

Ontwerpland mocht voor Koen en Elise een verhuiskaart maken. Ontwerpland illustreerde daarom de trotse Koen en Elise op hun eigen kasteel.

 


 

Lieke en Wouter 
Geboortekaart Loek, 2011

Voor Lieke en Wouter Hannen heeft Ontwerpland een geboortekaart ontworpen. Het is altijd een verrassing wat de naam van de baby is. Dit verrassingsvoel heeft Ontwerpland weten te versterken. Voordat je deze kaart mocht openen, moest je namelijk eerst de punten met elkaar verbinden om achter de naam van de baby te komen.


 

Lieke en Wouter 
Bedankkaart bruiloft, 2011

 


 

Lieke en Wouter 
Trouwkaart bruiloft, 2011

Trouwens is iets bijzonders en daar hoort een speciale kaart bij. Daarom vroegen Lieke en Wouter Hannen aan Ontwerpland om een trouwkaart te ontwerpen. Ontwerpland heeft ingespeeld op het gevoel van nieuwsgierigheid en 'het ergens naar toeleven'. Net als bij een adventskalender mochten de gasten de vakjes op de voorkant één voor één openen. Zo kwamen ze erachter waar en hoe laat de bruiloft zou zijn.


 


 

Lieke en Wouter 
Menukaart, tafelkleed, naamkaartjes bruiloft, 2011

De hele tafelsetting was in stijl van de trouwkaart. Het geschreven lettertype kwam terug in de tafelkleden en in de naamkaartjes. Natuurlijk kon een menukaart met het verrassingseffect van de vakjes niet ontbreken. Zodra de gasten het vakje van de menukaart opende, kwam de wens voor het eten tevoorschijn.
Henry en Dimph
Feestkaart, 2011

Voor Henry en Dimph heeft Ontwerpland een feestkaart ontworpen met een bijbehorende sticker die mensen in hun agenda konden plakken. Een feest vergeten is op deze manier verleden tijd. 

 

 


 

Floortje en Koen
Verhuiskaart, 2010

Voor Floortje en Koen mocht Ontwerpland een verhuiskaart ontwerpen. Ontwerpland heeft de straatnaam 'Goudrenet' als inspiratiebron gebruikt. Met behulp van een uitsteker werd er uit een appel de vorm van een huis gestoken. Deze vorm werd gebruikt voor het ontwerp van de kaart.