Geboortekaarten

on dinsdag, 09 mei 2017. Posted in Geboortekaarten

Eigen ontwerp
Geboortekaart Sofie, 2016

Net als voor onze zoon hebben we ook voor onze dochter een interactieve geboortekaart ontworpen. De gebruiker had de eer om met een kwastje de wolkjes en de luchtballon nat te maken en zo alles te ontdekken over Sofie.

 


 

Martijn en Ellen
Geboortekaart Lux, 2017

Martijn en Ellen wilde graag een originele kaart waarbij de ontvanger een actie mocht verrichten.
Het is een kniplintkaart geworden met jungledieren in stoere tinten. Deze kleuren en het thema jungledieren kwamen terug op de slaapkamer van de baby.


 


 

Rick en Petra
Geboorteslinger Emma, 2016

Voor de baby van Petra en Rick mocht Ontwerpland een slinger ontwerpen. Op de slinger is een illustratie van een giraffe verwerkt, een van de wensen van Rick en Petra. De slinger werd gedrukt op mooi dik structuur papier. Een bijpassende sluitsticker maakte het plaatje compleet.

 


Joost en Lisanne
Geboortekaart Philippe, 2015

Joost en Lisanne wilde graag dan hun woonplaats Rotterdam, winterse dieren en een winterse sfeer in de geboortekaart van Philippe terug zouden komen. Ontwerpland ontwierp een kaart waarbij al deze elementen aan bod kwamen. Een bijpassende sluitsticker van een pinguïn maakte het plaatje compleet.

 

 

 


 

Rick en Babette
Geboortekaart Stan, 2015

Voor Rick en Babette mocht Ontwerpland een illustratieve geboortekaart ontwerpen. Het geboortekaartje van Babette was de inspiratiebron. Net als velen jaren geleden (toen Babette werd geboren) maakte ook nu de moeder van Babette een schets die als leidraad voor het geboortekaartje van Stan mocht dienen. Het kaartje werd gedrukt op Oud Hollands geschept papier. Het was een bijzondere samenwerking die zorgde voor een persoonlijk en nostalgisch kaartje.

 

 


 

Roeland en Wendy
Geboortekaart Florian, 2015

Roeland en Wendy wilde graag een unieke geboortekaart voor hun zoontje Florian waarin verschillende persoonlijke kenmerken naar voren mochten komen. Ook was hun wens om verschillende diertjes op de kaart te hebben. Ontwerpland ging met hun wensen aan de slag. Het resultaat is een vrolijke kaart met illustraties van verschillende dieren en ook de woonplaats van Wendy en Roeland, Rotterdam, kreeg een plekje op de kaart. Om de kaart nog extra speciaal te maken, werd er een houten diertje om de kaart gebonden.

 

 

 


 

Geboortekaart Nina

Deze kaart werd gezeefdrukt op kraftpapier met witte en felgele inkt. Er werd ook een postzegel van de 'Kukeleboe' gemaakt die mooi contrasteerde met de kraftenvelop.

 


Eigen ontwerp
Geboortekaart Lars, 2014

Voor onze eigen zoon Lars hebben we een originele geboortekaart ontworpen. Bij deze kaart staat de gebruiker centraal. De ontvanger mocht de ontvanger met behulp van een gekleurd potlood de gegevens van onze zoon tevoorschijn toveren.

 

 


Martijn en Mieke
Geboortekaart Bruni, 2014

Voor Martijn en Mieke heeft Ontwerpland een illustratieve kaart mogen ontwerpen. De klassieke elementen zoals een ooievaar mochten terug komen in de kaart. De kaart is voorzien van mooie pasteltinten en is gedrukt op een dik structuur papier.

 


 

Jorrit en Liesbeth
Geboortekaart Eefje, 2014

Voor de dochter van Jorrit en Liesbeth mocht Ontwerpland een persoonlijke geboortekaart ontwerpen. Een vliegtuig (Jorrit is piloot) met een kniplint kondigt de geboorte van hun dochter aan. De ontvangers van de kaarten mochten met een schaar het kniplint openknippen en zo de naam van de baby tevoorschijn toveren.

 


 

Geboortekaart Cleo

De kaart werd gezeefdrukt met twee bijzondere kleuren: knallend fluor en rustig grijs/blauw.

 


 

Lieke en Wouter 
Geboortekaart Flore, 2013

Ook voor het tweede kindje van Lieke en Wouter Hannen mocht Ontwerpland een persoonlijke geboortekaart ontwerpen. Net als bij de eerse kaart zit er in de kaart van Flore een verrassingseffect. Je moet namelijk eerst het lint doorknippen om de naam van de baby te onthullen. 


 

Lieke en Wouter 
Geboortekaart Loek, 2011

Voor Lieke en Wouter Hannen heeft Ontwerpland een geboortekaart ontworpen. Het is altijd een verrassing wat de naam van de baby is. Dit verrassingsvoel heeft Ontwerpland weten te versterken. Voordat je deze kaart mocht openen, moest je namelijk eerst de punten met elkaar verbinden om achter de naam van de baby te komen.